Operett – retro műsor – “Nem csak a 20 éveseké a világ”

Mindenből egy kis ízelítő: a legismertebb operett slágereket a legnépszerűbb magyar és olasz táncdalfesztiválos dalok követik, végül zárásként egy kis rock and roll...

Operett – retro műsor – “Nem csak a 20 éveseké a világ” Operett – retro műsor – “Nem csak a 20 éveseké a világ”
Te rongyos élet
Engem nem lehet elfelejteni
Quando, quando
Szóljon hangosan az ének
Multimilliomos jazzdobos

Rendelje meg műsorunkat, vagy tegye fel további kérdéseit!

  Melyik műsorunk érdekli?

  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Google Adatvédelem és ÁSZF

  Referenciák

  Rólunk mondták

  “Mohácsi Attilára és a Maya Trió-ra mindig számíthatunk, ha minőségi szórakozást kívánunk nyújtani közönségünknek! Legyen szó nemzeti ünnepről, újévi előadásról, szabadtéri programról; bármilyen műfajban otthonosan mozognak, igazi profik.”

  Hanzelik Andrea – a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ Kft. ügyvezető igazgatója

  “Egy Balaton parti rendezvényen találkoztunk először a Maya trióval, akikről őszintén szólva elég keveset tudtunk. Profizmusuk, eleganciájuk, hangjuk azonban rögtön meggyőzött minket. Három karakter, három különböző személyiség, három hang. Akkor határoztuk el, hogy felkérjük Önöket jövő évi karneváli utunkra.”

  Fratelli Goldoni Travel – www.fratelligoldoni.hu

  Dolgozzunk együtt…

  Szeretné élő énekkel, csodás jelmezekkel és a legfelkapottabb slágerekkel emelni a hangulatot rendezvényén?

  Ha megtetszett bármelyik műsorunk, vagy akár maradtak még kérdései, hogy mi lenne a legalkalmasabb eseményére, keressen minket bizalommal! A műsoraink 2 pár táncossal is rendelhetőek, továbbá elérhetőek tematikus műsoraink is (Bor, Bál, Fényes Szabolcs műsor, Népek zenéje). Kérje ajánlatunkat!