Műsoraink

Operett műsor – “Húzzad csak kivilágos virradatig…”

A legismertebb operett slágerek egy csokorban. Gyönyörű jelmezek, humor, sok-sok tánc... a szórakozás garantált!

Részletek


Magyar nosztalgia-retro műsor – “Mindenkinek van egy álma”

Nosztalgia összeállítás a 20. század legnagyobb slágereiből. Könnyed kuplék, dalok a táncdalfesztiválokról és rock&roll.

Részletek


Olasz táncdalfesztivál műsor – „Ciao, ciao bambina”

Utazzon velünk a napfényes Itáliába! ... egy órányi Dolce Vita. Olasz slágerek magyarul és itt-ott olaszul. Ki ne dúdolná velünk a ’60-as ’70-es évek nagy olasz táncdalait?

Részletek


Operett – retro műsor – “Nem csak a 20 éveseké a világ”

Mindenből egy kis ízelítő: a legismertebb operett slágereket a legnépszerűbb magyar és olasz táncdalfesztiválos dalok követik, végül zárásként egy kis rock and roll...

Részletek


Adventi műsor – „Égig szárnyal a lelkünk…”

Csapatunk Advent idején karácsonyi hangulatba ringatja a nézőket. Évvégi rendezvények, önkormányzati, céges karácsonyi ünnepségek, ünnepi vásárok műsora ünnepre hangoló dallamokkal.

Részletek


Referenciák

Rólunk mondták

“Mohácsi Attilára és a Maya Trió-ra mindig számíthatunk, ha minőségi szórakozást kívánunk nyújtani közönségünknek! Legyen szó nemzeti ünnepről, újévi előadásról, szabadtéri programról; bármilyen műfajban otthonosan mozognak, igazi profik.”

Hanzelik Andrea – a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ Kft. ügyvezető igazgatója

“Egy Balaton parti rendezvényen találkoztunk először a Maya trióval, akikről őszintén szólva elég keveset tudtunk. Profizmusuk, eleganciájuk, hangjuk azonban rögtön meggyőzött minket. Három karakter, három különböző személyiség, három hang. Akkor határoztuk el, hogy felkérjük Önöket jövő évi karneváli utunkra.”

Fratelli Goldoni Travel – www.fratelligoldoni.hu

Dolgozzunk együtt…

Szeretné élő énekkel, csodás jelmezekkel és a legfelkapottabb slágerekkel emelni a hangulatot rendezvényén?

Ha megtetszett bármelyik műsorunk, vagy akár maradtak még kérdései, hogy mi lenne a legalkalmasabb eseményére, keressen minket bizalommal! A műsoraink 2 pár táncossal is rendelhetőek, továbbá elérhetőek tematikus műsoraink is (Bor, Bál, Fényes Szabolcs műsor, Népek zenéje). Kérje ajánlatunkat!