Érdekességek Melindáról

A komoly- és a könnyűzene képzeletbeli skáláján ingázik hol egyik, hol másik irányba. Ehhez komolyzenei tanulmányai adják a biztos alapot, ahonnan megengedhetőek a kilengések.

Érdekességek Melindáról Érdekességek Melindáról

Kis-Horváth Melinda

szubrett/szoprán

Gyermekkorát a Magyar Rádió Gyermekkórusában töltötte, majd további zenei tanulmányok után diplomáját az egri Eszterházy Károly Főiskola ének-zene- művelődésszervezés szakán szerezte.

Szeret a műfajok közt ingázni, ehhez komolyzenei tanulmányai adják a biztos alapot, ahonnan megengedhetőek a kilengések.

Hosszútávú könnyűzenei projektekkel dolgozott Dubai, Algéria, Bahrain és a Zöldfoki-szigetek 5 csillagos szállodáiban (ABBA Show, 80-as évek Show, Coconuts Band zenekar), énekkari művészként pedig több ízben közreműködött az Erkel színház, az Operaház és a Nemzeti színház előadásaiban, vagy akár Andrea Bocelli európai turnéján.

A szubrettes karakter az életben is jellemzi, a trió repertoárjából leginkább a humoros, táncos duettekben érzi otthonosan magát.

Szabadidejében sok időt tölt a családjával, ezenkívül érdekli az egészséges életmód és az önfejlesztés.

Kis-Horváth Melinda énekes

Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is:

Referenciák

Rólunk mondták

“Mohácsi Attilára és a Maya Trió-ra mindig számíthatunk, ha minőségi szórakozást kívánunk nyújtani közönségünknek! Legyen szó nemzeti ünnepről, újévi előadásról, szabadtéri programról; bármilyen műfajban otthonosan mozognak, igazi profik.”

Hanzelik Andrea – a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ Kft. ügyvezető igazgatója

“Egy Balaton parti rendezvényen találkoztunk először a Maya trióval, akikről őszintén szólva elég keveset tudtunk. Profizmusuk, eleganciájuk, hangjuk azonban rögtön meggyőzött minket. Három karakter, három különböző személyiség, három hang. Akkor határoztuk el, hogy felkérjük Önöket jövő évi karneváli utunkra.”

Fratelli Goldoni Travel – www.fratelligoldoni.hu

Dolgozzunk együtt…

Szeretné élő énekkel, csodás jelmezekkel és a legfelkapottabb slágerekkel emelni a hangulatot rendezvényén?

Ha megtetszett bármelyik műsorunk, vagy akár maradtak még kérdései, hogy mi lenne a legalkalmasabb eseményére, keressen minket bizalommal! A műsoraink 2 pár táncossal is rendelhetőek, továbbá elérhetőek tematikus műsoraink is (Bor, Bál, Fényes Szabolcs műsor, Népek zenéje). Kérje ajánlatunkat!