Érdekességek Klaudiáról

Eredeti szakmáját tekintve építész, talán ebből fakadó komolysága, tartása, valamint eleganciája és kitűnő énekhangja teszi őt feledhetetlen primadonnánkká.

Érdekességek Klaudiáról Érdekességek Klaudiáról

Kamenik Klaudia

primadonna / szoprán

Magánénekes. Játszott a Budapesti Kamaraszínházban, a Mezei Mária Színházban, az RS9 Színházban, az ország számos pontján rendszeresek voltak komoly- és egyházzenei koncertjei is. 

Kislány kora óta rajong az operettekért, emiatt rendkívül széles ismerete, tudása is van a műfajról. Díszes bizonyítéka ennek elképesztő kotta- és lemezgyűjteménye is, amit igazi ritkaságok is ékesítenek.

Szenvedélye a tanítás, pedagógusként dolgozott több alternatív iskolában, tanulócsoportban, illetve színiiskolában egyaránt(Rogers Személyiségközpontú Általános Iskola és Gimnázium, Budapest School, NemÁrt Készségfejlesztő Színiiskola). 

2013-ban alapította megy a Kulissza Készségfejlesztő Alkotóműhelyt, ami később amatőr színtársulattá alakult át, amelynek jelenleg is koordinátora és művészeti vezetője. A társulattal több fesztiválon vettek részt az elmúlt években, minden alkalommal díjakat nyerve.

Szabadidejében szeret komolyzenei koncertekre, Operába járni.


Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is:

Referenciák

Rólunk mondták

“Mohácsi Attilára és a Maya Trió-ra mindig számíthatunk, ha minőségi szórakozást kívánunk nyújtani közönségünknek! Legyen szó nemzeti ünnepről, újévi előadásról, szabadtéri programról; bármilyen műfajban otthonosan mozognak, igazi profik.”

Hanzelik Andrea – a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ Kft. ügyvezető igazgatója

“Egy Balaton parti rendezvényen találkoztunk először a Maya trióval, akikről őszintén szólva elég keveset tudtunk. Profizmusuk, eleganciájuk, hangjuk azonban rögtön meggyőzött minket. Három karakter, három különböző személyiség, három hang. Akkor határoztuk el, hogy felkérjük Önöket jövő évi karneváli utunkra.”

Fratelli Goldoni Travel – www.fratelligoldoni.hu

Dolgozzunk együtt…

Szeretné élő énekkel, csodás jelmezekkel és a legfelkapottabb slágerekkel emelni a hangulatot rendezvényén?

Ha megtetszett bármelyik műsorunk, vagy akár maradtak még kérdései, hogy mi lenne a legalkalmasabb eseményére, keressen minket bizalommal! A műsoraink 2 pár táncossal is rendelhetőek, továbbá elérhetőek tematikus műsoraink is (Bor, Bál, Fényes Szabolcs műsor, Népek zenéje). Kérje ajánlatunkat!